Service

Wij zorgen ervoor dat jouw investering optimaal rendeert en dat jouw beveiligingsniveau continue op peil is. Dit is enkel mogelijk met de beste technologie en een prima service. Wij maken van onze dienstverlening onze prioriteit waardoor je op ons kunt rekenen. Zowel overdag, 's nachts en in het weekend. Je kan ook op ons vertrouwen voor dienstverlening ter plaatse, zoals uiteraard de installatie, het onderhoud en eventuele herstellingen van jouw systeem.

Maatwerk

Een beveiligingsinstallatie op maat van jouw woning of bedrijf. Wij maken op voorhand een analyse. Dat geeft ons het inzicht welk systeem perfect past bij jouw noden en wensen. En je zo veilig mogelijk laat voelen.

Installatie

De installatie van een beveiligingssysteem gebeurt na akkoord op de offerte en op een vooraf bepaalde datum in samenspraak met de klant. Wij installeren, activeren en programmeren de installatie en leggen jou precies uit hoe het werkt, zodat je in elke situatie weet wat jouw of ons te doen staat.

Support

Indien er een technisch probleem of defect is, zorgen wij voor een snelle service en eventuele herstelling. Wij herstellen jouw systeem ter plaatse of indien mogelijk lossen we het probleem op vanop afstand. Jouw veiligheid is voor ons van groot belang, daarom zijn wij ook voor dringende problemen in het weekend tot jouw dienst.