Sequrity: secure what matters

Onder het motto ‘secure what matters’ is Sequrity dé specialist in elektronische beveiliging. Denk maar aan alarmsystemen, brandbeveiliging, camerabewaking of toegangscontrole. Noem het en we beveiligen het.

We werken zowel voor particulieren als KMO’s maar ook in opdracht van gemeenten via aanbestedingen. Vanuit onze uitvalsbasis in Bissegem zijn we voornamelijk aan het werk in Zuid-West-Vlaanderen.

Ons team

Frederick Steen-Vancoillie - Zaakvoerder

frederick@sequrity.be

Emma Dereuck - Administratie

admin@sequrity.be

Bjorn De Moor - Technieker

bjorn@sequrity.be

Stijn Van Oost - Technieker

stijn@sequrity.be

Boy Desweemer - Technieker

boy@sequrity.be

Geschiedenis

Sequrity is een commerciële naam die ontstaan is bij de succesvolle overname van Alarm Service International. Sequrity wordt gebruikt door enerzijds Cybit BVBA, opgericht door Dhr Frederick Steen-Vancoillie en anderzijds Alarm service International, opgericht door Dhr Jean-Pierre Himpe. In 2016 nam Frederick Steen-Vancoillie de firma Alarm Service International over. Alarm service was ook reeds erkend door binnenlandse zaken en behaalde ook al ruime tijd het INCERT certificaat. In 2017 is ook nog de overname gebeurd van De Laere Systems. Op gebied van professionele toegangscontrole zijn we sinds 2020 gegroeid door de overname van de firma Ibusys uit Kruisem. Zo hebben we nu ook ons eigen cloudplatform rond toegangscontrole. Ons klantenbestand op gebied van alarmsystemen zijn we terug wat groter geworden sinds 2021 met de overname van Elektro Vandenbogaerde uit Harelbeke. 

Door de overnames kunnen wij u meer dan 40 jaar ervaring in de sector garanderen. Wij kunnen met zo goed als ieder systeem overweg, en indien nodig kunnen we alles up-to-date brengen.

Geschiedenis

De drijvende kracht achter Sequrity

Voor elke klant bieden we een gepaste oplossing en stellen we ons flexibel op. Ook voor systemen die niet door ons werden geplaatst, verzorgen we dus graag het onderhoud.

Doordat we steeds het grootste belang hechten aan kwaliteit en 24/24 telefonisch bereikbaar zijn voor interventies, zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn.

Omdat de technologie elke dag evolueert, scholen we ons voortdurend bij om onze kennis up-to-date te houden.

De drijvende kracht achter Sequrity

“Passwords are like underwear: you don’t let people see it, you should change it very often, and you shouldn’t share it with strangers.”

A secure system is one that does what it is supposed to do, and nothing more.

The Balance between freedom and security is a delicate one.

Safety isn’t a slogan. It’s a way of life.