Alarmsystemen

Bescherm je tegen dieven en betrap ze bij de minste inbraakpoging. In België wordt elke 6 minuten iemand het slachtoffer van een inbraak. Dit cijfer blijft stijgen. Een inbreuk op jouw privacy weegt emotioneel zwaar door en kan effecten hebben op jouw slaapritme.

Geef inbrekers dus geen kans. Een alarmsysteem op maat zorgt voor de nodige beveiliging. Het zet inbrekers in de spotlight en verwelkomt hen met lawaai. Iets wat ze verafschuwen.

Offerte aanvragen

Detectie

  • Bewegingssensor

    Bewegingsdetectie is het belangrijkste onderdeel van een alarmsysteem. De meeste detectoren zij PIR-detectoren (Passive Infra Red). Dit betekent dat ze infrarood detecteren en reageren op warmtestraling.

    Maar wat met huisdieren? Aangepaste detectoren herkennen het verschil tussen menselijke en dierlijke bewegingen. Zo herkent de sensor een dier tot 30 kg.

  • Magneetcontact

    Een magneetcontact beveiligt het openen van een deur of raam. En laat al dan niet het alarm afgaan. De werking is simpel, maar effectief. Van zodra de 2 magneetelementen gescheiden zijn, wordt het alarm doorgestuurd.

    Magneetcontacten kunnen zowel op de deur of het raam worden bevestigd, maar kunnen ook ingebouwd worden in de deuren of ramen. 

Uw veiligheid, onze zorg

Offerte aanvragen