Bescherm jouw thuis of werkplaats met een beveiligingssysteem op maat. Een systeem dat geen kansen geeft aan indringers. Dus stop met het kruisen van je vingers en speel op veilig.

Offerte aanvragen

Over ons

Sequrity is een commerciële naam die ontstaan is bij de succesvolle overname van Alarm Service International. Sequrity wordt gebruikt door enerzijds Cybit BVBA, opgericht door Dhr Frederick Steen-Vancoillie en anderzijds Alarm service International, opgericht door Dhr Jean-Pierre Himpe. In 2016 nam Frederick Steen-Vancoillie de firma Alarm Service International over. Door de overname kunnen wij u meer dan 40 jaar ervaring in de sector garanderen. Wij kunnen met zo goed als ieder systeem overweg, en indien nodig kunnen we alles up-to-date brengen.

Meer over Sequrity

Onze
services

Wij zorgen ervoor dat jouw investering optimaal rendeert en dat jouw beveiligingsniveau continue op peil is. Dit is enkel mogelijk met de beste technologie en een prima service. Wij maken van onze dienstverlening onze prioriteit waardoor je op ons kunt rekenen. Zowel overdag, 's nachts en in het weekend. Je kan ook op ons vertrouwen voor dienstverlening ter plaatse, zoals uiteraard de installatie, het onderhoud en eventuele herstellingen van jouw systeem.

Maatwerk

Een beveiligingsinstallatie op maat van jouw woning of bedrijf. Voor we eraan beginnen analyseren we het gebouw. Zo vinden we het meest gepast systeem voor jouw pand.

Installatie

De installatie van een beveiligingssysteem gebeurt na akkoord op de offerte en op een vooraf bepaalde datum in samenspraak met jou.

Support

Indien er een technisch probleem is, zorgen wij voor een snelle service of herstelling. Ter plaatse of indien mogelijk vanop afstand. 

“Passwords are like underwear: you don’t let people see it, you should change it very often, and you shouldn’t share it with strangers.”

A secure system is one that does what it is supposed to do, and nothing more.

The Balance between freedom and security is a delicate one.

Safety isn’t a slogan. It’s a way of life.

Uw veiligheid, onze zorg

Offerte aanvragen